19 Şubat 2014 Çarşamba

YENİ TUNİK...

  Merhabalar nasılsınız beni sorarsanız iyiyim:)
Aslında bu yazıyı daha önceki günlerde girmem gerekirdi çünki fotoğrafları çektiğim gün  yazılmak üzere hazırlanmıştı ama sağlık problemleri yüzünden bugüne ertelendi burda dergisi 2013 pratik diliş 2 den çıkarılan bir kalıptır ama üzerinde çok degısıklıkler yaptım artı olarakta penslerının kotu durusu için üzgünüm:( fotoğraflarda iç dikişleri temizlenmemiş halı var.
  Bu tunikte talihsizlikler pesimi bırakmadı en az 10 defa tekrarlattı ıslemlerını pensler basımı yaktı ama kumasına acımasam çoktan copte yerını almıştı ama hatasıyla kusuruyla artık kıyafet dolabımda . Aşağıda ki tunik INAT VE SEBAT eseridir.Benım ınat ve sebat eserım ancak bu kadar oluyo:)Acemıyım malum:)

 Arkadan goruntusu gömlek gıbı boldum bu talıhsızlıkler sonucu kurtuluş hareketının parçasıdır:)
                                                Şipşak yaptığım basit otesi bir kombin


Ve kolundaki A pile ayrıntısı kalıptan kısacası memnun kaldım talıhsızlıkler yasamasaydım tabii:(Herkese mutlu günlerr.

4 yorum:

  1. tunigini güle güle kullan ,merak ettim 35 tl lik trench kumaşı nerede buldun :)metresimi o kadar ,öyle bir yagmurluk daha yapmak istiyorum .
    kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. metresi Ewet abla ümraniye kumascilar sokağında ismi busra kumaştı yağmur gibi ince değildi ama desenli tok asıl birşeydi:)

    YanıtlaSil
  3. metresi Ewet abla ümraniye kumascilar sokağında ismi busra kumaştı yağmur gibi ince değildi ama desenli tok asıl birşeydi:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzell :))) ellerinize sağlıkk

    YanıtlaSil